Bol

User Rating: 5 (1 Stemmen)

In 1999 zagen we dankzij Daniel Ropers voor het eerst het virtuele daglicht. En zo was bol.com, de eerste online boekenwinkel van Nederland, geboren. Ons doel is om het onbetwiste nummer 1 winkelplatform te zijn, voor iedereen die wil kopen of verkopen in Nederland & België.

Maar we willen ook het dagelijkse leven van onze klanten makkelijker en leuker maken. Zo hebben we, in de 18 jaar dat we nu bestaan, ons winkelplatform flink uitgebreid. Sinds 2010 zijn we actief in België. En hebben we ons platform beschikbaar gesteld voor andere retailers, zodat onze klanten ‘alles’ kunnen vinden op bol.com. Daarnaast is het voor onze partners sinds 2016 mogelijk om te adverteren via bol.com.

Youtube video replacement image

Ons team

In die 18 jaar is er dus veel veranderd. Zo is ons aanbod gegroeid, net als het aantal klanten en partners, maar ook het bol.com team is flink groter geworden. Van een kleine en enthousiaste bende naar een groot, gepassioneerd team van meer dan 1200 medewerkers. Meer weten over deze collega’s en onze visie. Bekijk de video hieronder.

Youtube video replacement image

Hier staan we nu:

  • 7 miljoen actieve klanten in Nederland en België
  • 15 miljoen leverbare artikelen
  • 15 miljoen pageviews per dag
  • 15.000 partners
  • 1200 bol.commers
  • 50.000 m2 magazijn

Youtube video replacement image

Wie zijn die bol.commers nou eigenlijk?

Wie we zijn? Bol.commers zijn mensen die het dagelijkse leven van onze klanten makkelijker en leuker willen maken, elke dag opnieuw. Hierbij maakt het echt niet uit of je werkzaam bent binnen Customer Service of IT.

We zijn mensen die ons woord houden, eerlijk en bijzonder gedreven zijn. En dat bijzonder gedreven zijn is niet zo moeilijk, want we hebben meer dan 1.200 collega’s die ons elke dag inspireren, uitdagen en voor elkaar klaar staan.

Bij bol.com gaan we er echt voor. We werken nauw samen met elkaar, bijvoorbeeld in zelfstandige teams via Scrum, Spark en CISL. Op deze manier zijn we elke dag bezig om het winkelplatform te verbeteren, voor onze klanten, onze partners en voor onszelf. Hierin durven we innovatief te zijn en elkaar uit te dagen. We durven net even anders te zijn en zoeken onze eigen wegen, zelfs als er eigenlijk nog helemaal geen weg is. Dat maakt het juist zo leuk!

En natuurlijk is er ruimte voor plezier. We nemen onszelf dan ook niet te serieus en zien er de humor wel van in. Kijk maar naar onze commercials of posts op social media. Bol.com is een Nederlandse organisatie en wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Maar we houden nog meer van het goede doen! Voor onze klanten, onze partners en voor elkaar.

Dat is werken bij bol.com!

Youtube video replacement image

De bloeiende geschiedenis van bol.com

Het zal je maar gebeuren: dagelijks zoveel klanten in je winkel dat je er gemakkelijk vier grote voetbalstadions mee kunt vullen. Dat konden we ons ruim achttien jaar geleden niet voorstellen. Bekijk de opmerkelijke geschiedenis van bol.com.

Youtube video replacement image

Subscribe to our list

Don't worry, we don't spam

How to add Email box

Vergelijk items
  Vergelijk
  0